EXECUTIVE CHEF SYRIAN BREAD [Malaysia]


 Mesti telah menunjukkan kemahiran kreatif dalam merumus resipi.  Cipta dan sediakan pencuci mulut mengikut menu arab yang sedia ada  Cipta dan bakar roti terutamanya pada Pastri, Gula-gula dan Roti Syria.  Mesti tahu seni membuat doh: Membuat variasi jenis roti sendiri  Mencipta dataran tinggi keju sebagai pelengkap hidangan  Mencipta makanan bakar untuk diet tertentu (bebas gluten, bebas gula, mesra diabetes, dll.)  Periksa kualiti bahan-bahan dan ukurnya untuk resipi tertentu  Pilih bahan-bahan yang diperlukan untuk pencuci mulut dan barangan bakar lain  Untuk mengetahui pada setiap masa piawaian penyediaan dan perkhidmatan makanan yang dipersetujui  Untuk bekerjasama dengan menyelia Komisen Pertama dan Kedua dalam membantu Chef de Partie pada bahagian dalam kelancaran bahagian itu pada setiap masa.  Untuk bekerjasama dengan Komisen Pertama dan Kedua mengenai penyediaan semua masalah yang diperlukan untuk setiap perkhidmatan, dan untuk menyemak semuanya lengkap sebelum memulakan perkhidmatan.  Untuk mengetahui sebarang keperluan khas hari ke hari atau acara yang akan datang.  Untuk memastikan Chef De Partie dan Executive Sous Chef dimaklumkan tentang sebarang masalah atau aduan apabila ia timbul.  Untuk memastikan perkhidmatan disediakan dengan betul dan tepat pada masanya untuk setiap tempoh perkhidmatan  Untuk memastikan semua makanan disediakan mengikut resipi yang ditetapkan oleh Executive Sous Chef.  Bersedia untuk menghadiri semua mesyuarat Dapur semasa bertugas atau sebaliknya  Melaporkan semua kemalangan dan sebarang kecacatan dapur dan peralatan kepada Chef de Partie  Untuk mengisi carta pengeluaran bagi setiap syif dan memastikan semua mise en place dilengkapkan sebelum perkhidmatan, melaporkan kepada Chef de Partie untuk menyemak
Rapid Growing Company
Diploma / Advanced Diploma / Higher Graduate Diploma / DVM / DKM Level 4 / DLKM Level 5

$ads={1}

$ads={2}


 

.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال